Lars Laj

Legepladser fra Lars Laj – Dansk leverandør af legepladser og legeredskaber

Menu

Lars Laj

Legepladser fra Lars Laj – Dansk leverandør af legepladser og legeredskaber

wood

Dansk legepladsfirma med fokus på kvalitet og sikkerhed

Lars Laj er en førende producent af legepladser til både offentlige og private institutioner i Danmark. Med vores mange års erfaring og ekspertise har vi specialiseret os i at designe og bygge kreative og sikre legepladser til børn i alle aldre.

Vi sætter en ære i at skabe legepladser, der både stimulerer børns fantasi og motoriske færdigheder, samtidig med at de lever op til de højeste standarder for sikkerhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af legeredskaber, herunder klatrestativer, rutsjebaner, gyngeheste og meget mere, der alle kan tilpasses efter dine specifikke behov og ønsker.

Uanset om du er en skole, en daginstitution eller en privat virksomhed, der ønsker at give børnene en sjov og lærerig oplevelse, er Lars Laj det ideelle valg for at opfylde dine behov for en kvalitetslegeplads. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte legeplads til dit miljø!

Gratis katalog

Lad os skabe en øko-legeplads sammen

Vores planet kræver mere og mere pleje og omsorg fra vores side af. Hos Lars Laj fokuserer vi på fremtiden. Efter alt er det vigtigste her i verden vores børns velfærd.

children
care
wood
promo banner
Bestil eller download   Vores produktkatalog
two little girls
callipers

Vi designer og producerer specialiserede projekter til legeområder.

Nyheder

Nyhedsliste

Tilgængelighed til legepladser for alle børn, herunder børn med handicap, er et vigtigt aspekt, der bør overvejes, når man planlægger og implementerer sådanne områder. At skabe inkluderende rum fremmer udviklingen af sociale færdigheder og sikrer lige adgang til leg. Her er nogle vigtige punkter, man skal være opmærksom på for at sikre maksimal tilgængelighed til legepladsen. 

Legepladsen er et miljø, der er et vigtigt element i børns følelsesmæssige og sociale udvikling. Det er her småbørn lærer at samarbejde og kommunikere, håndtere følelser, etablere relationer og udvikle kreativitet og uafhængighed. Når man designer en legeplads, er det nødvendigt at tage højde for de forskellige faktorer, der kan påvirke denne komplekse udviklingsproces.

Når foråret kommer og bringer livet tilbage i naturen, er det ikke kun tid til at rydde op i vores hjem og haver- det er også tid til at sikre, at de udendørs områder hvor vores børn leger og trives, bliver passet godt på.